Pages

Wednesday

Alhamdulillah....

Assalamualaikum semua.....

Huh~

Hari ini saya merasa lega...sengihnampakgigi...apa yang saya harapkan semalam...semuanya berjalan lancar....harap2 begitulah....

Petang tadi temankan my b pergi makan.....seperti biasalah menu kebiasaan dia...nasi lemak sarawak....hi hi hi.... Ada jodoh pula dengan ayah and the gang kat kedai makan tu...biasalah ayah....lepas cycling...pergi ngeteh pula...hi hi hi....

Lepas balik dari temankan b busuk saya.....saya terus ke dapur untuk menyiapkan dinner....buat bakso.....Alhamdulillah....menjadi bakso kali ini....tetapi saya tak sempat nak ambil gambar bakso comel saya....hi hi hi....habis licin....mama dan ayah memuji bakso saya kali ini.....hi hi hi...semakin kembang saya bila dengar pujian daripada mereka....

Lepas ni saya nak try buat nugget ayam pula....saya nak masak puas2 sebelum balik ke UMP....hi hi hi.....nanti diorg mesti rindu dengan masakan saya....hi hi hi....

Ok lah....sampai di sini sahajalah coretan saya pada entry kali ini.....tata~



11 comments:

Kehidupan said...

makcik masak xpernah bagi saya pun...

huh !~~

myra said...

ala....pakcik iqbal dtg la sini...bru leh merasa....hi hi hi!

Kehidupan said...

siapakah itu....?

tak kenal....

tak kenal....

myra said...

hi hi hi....xkenal...lapa la jawabnya.....hi hi hi!

cayataro?! said...

nk jugk..
nk nugget ayam!

Kehidupan said...

sibuk je orang atas nih....

huh !~~

myra said...

hi hi hi hi....meh bt rombongan reramai ke lumut....sebelum bulan 7....hi hi hi...sementara stok masih ada...

eyes143.. said...

pos nuget ayam leh tak darl!..
hi hi!

Kehidupan said...

xleh2....

sbb yg org first yg request, so sy sorang je leh dapat....

yg lain2 nih sibuk jer....

hik3...

myra said...

eleh pakcik iqbal neyh.....

makcik nak postkan jgk kat caya ngn eyes.....

hi hi hi~

Kehidupan said...

uwaaaa.......

makcik myra nih......

eeee......

buli budak kecik je dia nih.....

huh ! ~~