Pages

Friday

Say No To Rice!!


Say No To Rice!!!

Hi hi hi...saja je ni...motivate diri nak diet....just nak try....kalau xmakan nasik...boleh turunkan berapa kilo....dulu..masa zaman muda2 dulu...penah gak try...2minggu xmakan nasik....memang turun gak la kilo tu....tp disebabkan zaman muda2 dulu xpk nak cantik ke apa ke....terus melantak gak nasik.....hi hi hi....

Kalau nak buat diet journal...malas plak nak bukak blog lagi...guna je la yg ni...campor2....hi hi hi....bukannya penting pun saya ni dalam dunia blog ni...hi hi hi....

Target untuk meneruskan campaign ni adalah selama 5bulan....sebab B saya dah janji nak bagi teddy kecik2 setiap bulan.....cukup 5 teddy kecik2...dia suh claim teddy besau plak.....hi hi hi....bes x???

Thanks to my B sebab support me from atas...bawah...depan..belakang.....hi hi hi....ni yg syg lebey neyh....nk kena belanja apa ekk kat dia?? Hi hi hi.....

Ok...5 bulan....here I come!!!

SAY NO TO RICE!!!

No comments: