Pages

Sunday

Am I A Pinkaholic???




Pink..?? Merah jambu?? Merah + putih??

Adakah saya seorang yang terlalu fanatik dengan warna pink?? Hu hu hu...persoalan ni bermain di kepala saya setelah saya selamat sampai ke rumah...dan selamat sampai ke dalam bilik saya.....

Ya!! Bilik saya...!!!

Baru pas renovate....agak terkejut...sebab....pink! Hi hi hi...Thanks to Mama...cantik sangat bilik ni....hi hi hi...tapi..yang peliknya....saya ni fanatik ke ngn kaler pink??? Tah la...kadang2....kalau kuar mana2...nak beli something yg adorable...sudah pastinya...tangan saya mencapai benda yang berwarna pink! Oh no...! Kenapa boleh jadik begitu? Dan hampir kebanyakan barang2 saya sekarang warna pink....nasib baik saya baju..seluar..dan kasut saya warna pink....boleh x lepas ni saya nak jadik white aholic?? ataupun....blackaholic??? Ugh..wateva~

Semasa saya di asrama dulu...memang wujud insan istimewa ni...i mean..insan2 yg pinkaholic ni....baju kurung...tshirt...pakaian dlm...luar...suar luar dan dalam....semuanya pink....bukak locker dia pun....pinkkk uuuu! Hi hi hi.... Dan yang kelakarnye....ada lagi sorang yang fanatik ngn warna...orange aholic!! Ha ha ha...semuanya kaler oren...toloooonglahhhh fhm!! Ha ha ha... Classmate saya pun ada sorang yang suka ngn kaler pink ni....tp memang sinonim perempuan dikaitkan dengan kaler pink ekk....jarang ada perempuan yang xsuka kaler pink....maksud saya...bila nampak kaler pink....perempuan tu muntah....xde pun perempuan camtu...at least..suka sket pun xpe....kalo ada perempuan yang tgk kaler pink pun da termuntah2 sampai nk kuar anak tekak tu....hurmmm..better cek situtttt....! Ha ha ha..tah2....jeng..jeng..jeng..~



Dan yang saya betul2 xfaham kan...di kalangan lelaki sendiri....geli dengan kaum dorg yang suka kaler pink....ya..dan saya dapat lihat kontrasnya lelaki dalam hidup saya.....Nakip suka kaler pink....Qree plak...geli dengan kaler pink....tapi...warna melambangkan kelelakian dorg...macam Nakip...bukan nak kata lembut tau....cuma dia ni jenis yang cool je...memanjang cool je....Qree plak (dia suka kaler biru gelap dan hitam)....agresif.....uuuu...i like~! Saya suka kaler putih.....comel je.....eh..eh..! Saya juga suka kaler pink dan juga turqoise lembut2 gitu....dan juga..saya suka kaler2 pastel.....huuuu.....dan ini menggambarkan saya ni seorang yang mengada2 dan juga cute plus sweet plus ahakkk~ ahakkk~ Ha ha ha....

Ok la...apa2 pun pilihan warna anda.....saya harapkan....anda jangan lah terlalu fanatik ngn kaler2 tuh......buruk jadiknye nnti.....cuba bygkan......anda memakai seluar kaler kuning ataupun seluar kaler hijau daun pisang..sebab anda terlalu fanatik dengan kaler tu....ugh....jadik cam mat bangla da...nk lebih sedap lagi...jdik cam Jim Carrey plak...ha ha ha



4 comments:

cayataro?! said...

b ske sgt putih!..

dan juge hitam n tidak ketinggalan coklat.. :P

dunno y..

putih bile tgk ase cm sedap je mate..
b blaja ske kn kaler putih since wif my ex dolu..

xtaw nape kalo dye dtg umah msti pki shirt putih..huhu..

dr c2 tgk cm kaler putih cm besh je..
sejak dr tu b ske beli brg yg kaler putih..

org kate putih tu kaler yg bersih..tuk org yg pndi jage la :

tp b mmg xpndi nk jage..tp sgt ske kaler putih..

pink?erkk >,<

myra said...

nape pink erk pulak??

:-?

hurmmm..sama la..lately...bby pun suke kaler putih.....handbag ngn hs kaler putih....nyum2!

tp suka gabungkan kaler pink ngn putih......nmpak cam alahaiii.....sweetnyeee....hi hi hi....

HuDa a.k.a PisTia said...

aku suke pink gak!!!

tp, antara pink dgn merah, aku lg suke merah.. sbb bile ada bj pink n merah, aku akan pilih merah.. hihi

merah itu menyerlah...cewahhh

myra said...

hi hi hi...merah!! wow!!!

beraninyeee.....hi hi hi....

ak prefer kaler pink campur2 merah...

ha ha ha!