Pages

Thursday

Hari Ini Sangat Mendamaikan~

Wahhhhhhhhh......nikmati la setiap saat pada hari ni dengan tenang dan harmoni dan damai......

Saya sangat menanti hari seperti harini.....tenang bebehhh~~ Haaaaaaaaa~~~~

Esok...dan Sabtu...ada taklimat....huh~ Boring~

Ada date la plak esok.....dengan sape lagi kalo bukan ngn DD n her kumbang-bukan-sekoq tu.....siap la...sok nak pow puas2....saya aim nk pizza hut n secret recipes n big apple donuts....ha ha ha...macam dapat je....tapi who knows kan..mintak2 boleh dapat.....ha ha ha....

Start today...memang akan saya perah n sumbangkan keringat saya pada buku2 saya......tinggal beberapa hari saja tinggal utk saya bergelumang dengan buku2 ni....pastu...i want to say gudbubbye kepada sume buku2 neyh.....ha ha ha....perpisahan terakhir...sob~ sob~ sob~

POooOyooOss!!

Saya harap...Ayah beli lah coklat banyak2....da lama x men gigit2 ngn coklat kisses.....merindui mereka....ha ha ha....baru2 ni...mintak tolong rumet belikan coklat cadbury....perghh~ rasa yang sangat mantap.....sangat perghhhh~ tak terkata.....sangat huuu~ huuu~~~ hi hi hi....org da lama xmakan coklat...gini la jadiknya...sewel sket....sorry ya!

Only have 1 esaimen left kat atas meja ni.....tu pun...lagi 4 soklan je nk kene siapkan.....bes! bes! bes! Pastu....erm...pastu...pastu....ermmmmmmmmmmm...............kena study.....study...study...n study lagi...lagi2 study.....jgn pandang belakang study......erghh~

Hari mau ujan....katak2 sekalian sedang menanti ketibaan putera katak utk melebatkan lagi ujan pada hari ni.....tak kira..bakal puteri katak nk pegi pasar malam....puteri katak sedang ready dengan payung coklat bercorak bunga2 comel.....okeh sume....selamat tinggal....

babai

No comments: