Pages

Sunday

Hatiku Masih Lemah~

Ku menyeru supaya mood study aku datang.......study~study~study~

Next week ada lagi 2 test yang bakal aku hadapi...Selasa ada test Plant Commissioning & Start-up......then...hari Jumaat pulak ada test CEE....test CEE la yang bakal menggegarkan kepala aku kejap lagi....

Tapi..apa2 hal pun...study hard for these 2 subjects....n on weekend....kita enjoy! Yeah..my classmate nak buat picnic kat Bekelah.....besnye....dapat panggang ayam madu.....tapi...dikesempatan itu...aku akan buat makanan yang special untuk classmates aku yang aku anggap sebagai adik2 aku sendiri...sayang they all....hi hi hi....

Nakip da cuti sem....2 minggu je...perghh...bes gila dia....tempat LI aku...xdpt pulak kat Perak....masih berusaha untuk carik kat Perak...dekat ngn Mama n Ayah...aku xlarat nak duduk berjauhan dengan diorg.....aku rindukan family aku...family yang terlalu banyak bersusah payah untuk aku....family yang xpernah untuk memutuskan hubungan dengan aku..even aku da banyak menyakitkan hati mereka......terasa nak balik pulak....boleh ke nk balik sekarang....I really need them......

Ya Allah...bagi lah hambaMu ini kekuatan dalam menempuhi segala dugaan dan cabaran di sini......kuatkanlah dan tetapkanlah imanku ini supaya lebih mendekati diriMu ya Rabbi.....

Myra....U need to motivate yourself.....tiada siapa di dunia ini yang terlepas dari sebarang dugaan....malah dugaan yang mereka dapat lagi dahsyat dari kau.....kau kena sabar....kau kena fikirkan yang terbaik untuk diri kau demi untuk membahagiakan family kau Myra.......lupakan kebahagiaan di dunia ni....kebahagiaan di dunia ini..yang tinggal untuk kau adalah kebahagiaan apabila bersama dengan family kau dan kawan2 kau.......kebahagiaan kau adalah kebahagiaan yang mampu memberikan senyuman kepada mereka....lupakan kesedihan kau yang lampau.....pandang ke hadapan....jangan sekali2 menoleh ke belakang.....you have to improve yourself.......belajar bersungguh2....ingat janji2 kau pada Mama dan Ayah....kau kena berjaya....kau kena kuatkan semangat.....kuatkan semangat Myra.....

Study For Your Life.......!

To Ain....

Thanks sebab jemput akak ke open room kamu.....sangat sedap nasik minyak tadi...nak tambah..tapi rasa segan pulak...hi hi hi..lagi satu...if akak order blueberry muffin tu....leh x???? hi hi hi.....u have such a cute bf.....hi hi hi.....

3 comments:

Anonymous said...

mne g bf kesyangan?? xkan die buat xtau je gf die tgh down ni?? dah xpeduli??~~~

myra said...

i've no bf....sorry...

Anonymous said...

laaa kisahnye.....i'm sorry too...dont put ur life to a man...be strong..yeah!! dont make that mistake again.....
what comes around goes around...Orang kata, jika kita cintakan seseorang, bebaskan dia. Jika dia kembali, maknanya dia memang tercipta untuk kita.....
aja-aja fighting~