Pages

Monday

Saya Penat Belajar....

Haaa...da lama xupdate blog.....

Sambil update blog...sambil makan chipsmore...bagus betul kombinasi....itam da gigi....kacang pun terselit kat gigi....ha ha ha...xsenonoh betul budak perempuan comel neyh....!! Tolonglah paham....ha ha ha..wateva bebeh....

Harini...abis paper yang ke 4....ada lagi 2 paper tinggal...yang masih belum terjawab...yang masih menunggu saya untuk menjawabnya....yang masih...yang masih...ermm...yang masih menunggu untuk menjadikan saya tertekan....ha ha ha...helooo..xtertekan pun..sebab kamoo tu senang bangat seyh....gue nggak sabar mau menggoreng kamoo berdua dengan secukup rasa dan senang hati....ha ha ha...sudah menggila ya kamoo Myra...bermonolog dengan paper Plant Utility n Plant Commissioning & Start-Up.....ha ha ha...ayooo...anak sape ni...sila betulkan skru yang ada......ha ha ha!


Photobucket

Rajin xkami g library?? Ha ha ha...tyme nak periksa je la kami menjenguk library...kalo x..setakat carik buku crite jek...ha ha ha...xde maknanya nak pegi...gamba ni diamik masa nak study subjek CEE...chapter leaching...hurmmm..igtkan susah sgt la...rupe2nye...gampang bangat seyh.....ha ha ha....

Photobucket

Tyme ni..siyes..Kina sangat la poyos....tu konon2 diskas something la tuh...padahal lom start pape lagi.....ha ha ha..poyos itu sangat penting utk menjamin kehidupan yang bahagia pada masa akan datang ye kawan2.....ha ha ha...!

After paper Membrane abis...pe lagi...outing la...ha ha ha...lepas kan tensen dgn bersoping....terapi itu penting ye kawan2 sume....besnye dapat soping...ala....soping sket je...abis dlm RM100++....beli barang keperluan...xsalahkan....apakah barang2 keperluan itu Myra??

Liquid Eyeliner
BB cream
Fake eyelashes+glue

Itu je....sket je kan....ha ha ha....jangan marah....saya memang gini....gewdikssss tahap gaban!

Huh~

Photobucket

Hasil dari pemakaian liquid eyeliner n BB cream...dari Elianto....hi hi hi..puas ati seyh!! Harga pun berpatutan....memang berbaloi.....hi hi hi...

Photobucket

Pandangan dari dekat...alamak...ada kain batik n towel bunga2 sape la tu ekk...hi hi hi...

Photobucket

Oh my gosh! Ini la wajah perempuan gewdiks...ha ha ha...xboleh blah siot muka perempuan neyh...cam panda sakit!!!

K la....ngantuk la....hurmmm....gambar terakhir sebelum saya menutup blog ni.....saksikanlah......ahaks~!


Photobucket

5 comments:

Syed Mohd Shah said...

mata kamoo sgt besarrrr

Lynda.CG said...

wah! dlm library pun sempat posing ya!:p

myra said...

To Syed: besar ke mata saya?? hi hi hi....efek dramatic dari eyeliner yg saya pakai kot...hi hi hi....

To Lynda: musti...wajib posing..bukan selalu dok library....ha ha ha...itu bukti yang mengatakan kami penah menjejakkan kaki ke library...ha ha ha!

::ZLF:: said...

Apsal buat semua gambar blurrr...
Mata aku pun jadi blurrr...

Satu je la nak komen....Pinky sgt la...Hehehehe

Myra said...

alaa...blurr ke???

kalo xblurr...nampak la jerawat batu saya....

ha ha ha!