Pages

Sunday

Saya Sakit.....

Ugh! Ugh! Ugh!

Sakitnya pingggang saya....sakitnya tangan saya....dan sakitnya badan saya.....

Bagaimana kesakitan ini boleh menyerang saya?? Adakah kerana saya study sampai xcukup tido sejak 3-4 hari sejak kebelakangan ni??? Semalam paling dahsyat...lepas cuci baju....tangan dan kaki saya menggigil....macam orang kena penyakit parkinson plak....nangis sorang2 dalam bilik air.....waaa~ Takut weyh......sebab kaki n tangan yang menggigil ni sebelah kiri....di mana sebelah kaki saya yang patah.....yang nangis tu sebab teringat sebab2 arwah Biggie meninggal....lebih kurang sama je....lemah bahagian yang patah....balik Lumut nanti...nak pergi cek la....tapi mungkin xde pape...mungkin saya terlalu penat......

Hari Khamis yang lepas....ada presentation....Plant Utility....excited sangat nak present slide....ye la...benda kita faham...memang la syok nk present kan...plus ngan sikap saya yang suka mencapap ni....lagi la berganda2 keseronokan dan keinginan untuk membuat presentation....last2...sampai je kat kelas...tgk2 some kind of thing that we can use for presentation...wat we call that ya?(makcik lupooo noks!) xleh nak gune....perghhh! Baru nak tunjukkan femininism dlm diriku ini melalui slide yang akan dibentangkan.....huh~ Apa2 hal pun... saya dan beberapa rakan lain sempat merakamkan detik2 terakhir kami bersama sebelum kami melangkah ke alam Latihan Industri...belum pekerjaan lagi yosh!




Inilah rakan2 seperjuangan saya yang xkurang comelnya daripada saya....tapi saya lagi comel ye.....blog sendri...harusssss puji diri sendiri...ha ha ha.....jangan jelik ye....

Hurmm....tipulah kalo sekarang saya kata saya tengah tenang......sekarang saya tgh gundah gulana memikirkan tentang sunjek CEE dan Stat....huh~ lagi 4 subjek tu da xkisah sangat da....2 subjek ni je yg saya risau sangat2.....tu yang study bagai nak rak....sampai sakit2 neyh.....huh~ sekarang pun tgh sakit2 lagi....tapi kuatkan jugak utk berblog di blog saya yg terchenta lagi terrrcomel neyh.....kurang la sket rasa tertekan ....nak luahkan ngn member pun....dorg of sekos la tgh pressure gak ngn carry mark masing2....hu hu hu...kengkawan...study la leklok k....ni sem terakhir kita pgg buku....sem depan kene pgg tools plak....hi hi hi.....

Rasa xsabar sangat nak balik rumah.....bilik pink sudah acapkali menerjah mimpi2 malam saya....hi hi hi.....ohhh...xsabarnye nak berguling2 di atas katilku....yang luas....yg empukkk....yg xde bunyik2.....dan yg penting...pink kalerrr.....ha ha ha....

Terasa macam nak keje plak masa cuti sem ni.....nk cari pengalaman....keje di bawah telunjuk orang...gi mana rasanya ya.....harap2 Mama n Ayah kasi la....study pun penat....ini kan plak nak keje...boleh ke ekk???

Hi hi hi...k la kawan2.....cuaca di sini seperti mau ujan.....rumet2 ku di Cherating bersuka ria.....harap2 xujan la.....nanti kena gelak ngn saya plak....ha ha ha.....

No comments: