Pages

Wednesday

Tribute Untuk Ejad~

Ha ha ha....Entry kali ni khas ditujukan buat Ejad...Ejad ni idup lagi tau...cuma nak jadikan entry sebagai satu penghargaan kepada Ejad coz da 2 kali dia belanja saya! Hi hi hi...harap2 dengan kewujudan entry ni...lebih kerap la Ejad belanja saya...amin....hi hi hi.....

Sebelum ni saya da perkenalkan siapa Ejad ni....alaa...kumbang-bukan-sekoq DD la....bt2 xtau la plak kan.....hi hi hi...hari ni..Ejad belanja saya kerang rebus!! Banyak gila..!! Thanks Ejad.... bertambah da zat besi saya hari ni.....sejak kebelakangan ni...kalo saya datang bulan...senggugut tu normal la kan...tapi...penyakit lama saya datang balik....1st day n 2nd day datang bulan...mesti rasa nak pitam....pening2 gitu....takut tau...xtau la..darah tinggi ke...kurang darah ke....tapi orang kata kurang darah....masa skola dulu pun camni gak...tu yg bila balik umah je..mesti carik hati ayam....cuma skang ni langsung xjmpe da hati ayam dalam menu seharian saya.....hari ni...saya telan bayam merah banyak2....n kerang....harap2 pening saya ni xmelarat sampai hari Jumaat....coz nak balik umah dengan selamatnya.....hi hi hi....

Hari ni saya da abis jawab paper yg ke 5!! Besnye rasa xterhingga...tapi....bosan sebab pening kepala...sepanjang petang tido...tambahan pula...hujan lebat kat sini...pe lagi...hi hi hi....

Tadi baru je lepas tgk hamster DD....Ejad bagi dia...comel sangat! Tapi sayang sekali....saya memang xberani nak pegang bnde bulu2 ni.....tapi siyes...memang comel...nanti jika ada kelapangan...saya akan uploadkan dlam blog saya k....malam ni plak...DD n Ejad n their frens going out for watching a movie...2012...huh~ mentang2 la da abis pekse....nyampahnye saya...saya nak ikut...tapi DD suh study utk paper Jumaat ni....alaaa....bukannya saya nak study malam ni....saya nak study esok la! huh~ Bosan lagi la malam ni saya dalam bilik....waaaa....

Xsabar rasanya nak tgk Twilight New Moon....rindu la ngn Robert Pattinson....tapi kan.......waaa...saya kecewa....sebab baru2 ni..terjumpa satu video......movie pe tah....xhengat da....malas pun nak hengat.....Robert Pattinson kissing ngn one guy!!!! Dia jadik gay dalam tu....waaa....kecewa gila saya....!!! :mad: Pape pun...Twilight baru ni...nak focus kat Jacob plak...dia da ensem da...badan pun ketul2....my dream guy....ahaks~! Gatai minah sowang neyh....!!! hi hi hi.....

Wah...Mix.fm ni pun xabis2 offer tiket free muvi Twilight neyh....bertambah xsabar plak rasanya nak tgk!!! Nak ajak Deli la tgk...mcm la Deli nak tgk kan...kang balik2 dia campak kotak popcorn (isik popcorn for sure da abis ditelan dia kan...hi hi hi!) ke muka saya kang.....hi hi hi...xpela...sape la saya ni...tgk je la sorg2...xde teman lelaki...idup sume kene berdikari..ahaks~ mcm mintak simpati la plak kan...hi hi hi...wateva...I don't need a man for now...but I'll need them someday...I want a baby...hi hi hi...

K la....sampai di sini dulu la saya menaip...nak upload gambar...budak2 ni lom bagi lagi....sok nk mintak la....banyak gamba kami sekelas tau....td pun diorg memosing lagi...tapi so sorry...saya memang betul2 xlarat td....sorry eaa guys....i noe...without me...everything will getting messy n humble....ha ha ha....

K..Bubbye!! (tibeeeeeeee...tibeeeeee...)

No comments: