Pages

Sunday

Gong Xi Fa Cai~~



Selamat menyambut Tahun Baru Cina saya ucapkan kepada penganut yang beragama Buddha dan yang berbangsa Cina...semoga tahun ini membawa tuah kepada anda.....

Seronok bila dapat merayakan pelbagai jenis budaya...salah satu kelebihan yang ada di Malaysia....

Saya seronok sebab dapat banyak limau mandarin dari company....hi hi hi...owner company tu sendiri orang Cina...tu yang meriah semacam je kilang...hi hi hi....

Wah...hari ini seperti biasa...pergi kerja....Saturday blues....hi hi hi....nasib baik kerja2 yang perlu disiapkan sikit je...memang xde mood kalo kene dtg keje hari Sabtu...hari Isnin elok je...sonok je rasa nak g keje...tapi kalo hari Sabtu...huh...liat bebenor nak g keje...hi hi hi...

Tadi baru lepas BBQ....dengan rakan2 skerja...tapi malangnya...Kak Ghus xdapat menghadirkan diri di saat2 akhir kerana telah dioperate kat Hospital Manjung sebab didapati kandungan yang berusia 2 bulan berada di luar rahim dia...huh~ sedih sgt tau...sebab Kak Ghus memang teringiin nak bt BBQ neyh....tapi...nasib xmenyebelahi dia....semoga dia sembuh ngan cepat.....

Lebih malang lagi...segala gambar BBQ td yang saya snap da xdpt nak transfer ke dlm lappy neyh dari memory card camera bengong neyh.....huh~!!! Rugi je!!

Wajah kesedihanku...



Ingin dapatkan start page yang comel2 mcm saya punya neyh??? Please do visit this website - http://awesomestart.com/ ....you can choose any theme that suitable with your favorite artist, band, movie, etc... i'd got this info from Kak Aini...she's die hard fan of ARASHI! hi hi hi...she also has soooo many collection from ARASHI....their album....their stuffs....all are from Japan....she's bought the all stuffs from Japan through net....hebat kan...! 1st time saya jumpa the real die hard fan.....hi hi hi....


No comments: