Pages

Sunday

Semalam di Sushi King~

Hai kawan2 semua~!

Da lama rasanya xupdate blog saya ni kan....hi hi hi....

Lately...saya tersangat la malas and busy....so...malas rasanya nak update blog ni...kalo saya update hari2 pun..bukannya ada orang baca pun...hi hi hi...

Semalam....sangat bes....saya keluar ke Teluk Intan bersama2 dengan Kak Aini and Kak Nadwa....tepat jam 5.10 petang...kami da keluar dari kilang.....

Kitorg nak makan kat Sushi King...!

And the good news is...me was treated by them..! hua hua hua....thanks Kak Aini and Kak Nadwa....:p

Saya just paparkan gambar kami semalam....xlarat nak menaip panjang lebar....

p/s: 1st time saya masuk n makan sushi king dengan penuh selera....kalo x...jangan harap la sy nak masuk...hi hi hi...

Kak Aini sedang mencari ilham sebelum menelan sushi.....

My 1st dish...sgt yummy~!
1st dish Kak Aini....
1st dish Kak Nadwa...

Ketam kulit lembut ngan jemput2 sotong....hi hi hi...

Jemput2 sotong pun yummy gak....tp kecik.....

Mee yang sangat sedap jugak...tapi panas....

Golden ball...tertipu...telur rebus rupanya.....

Saya da telan byk anak ikan salmon semalam....:p

Ekonomiyaki atau Okonomiyaki??? ha ha ha...ni pun sangat sedap!!!

Taufu fa yg jual kat pasar malam tuh....ha ha ha

Akhirnya......
Habis sudah...burppps~

Keluar dari Sushi King....saya berbau seaweed....hua hau hau~

No comments: