Pages

Monday

Karen Kong - Cinta Hello Kitty.

Lagu ini mungkin tak dapat sambutan hangat di Malaysia. Tapi, cuba tengok di Youtube. Ramai orang luar minat lagu ni. Hi hi hi. Mungkin sebab subjek lagu ni adalah Hello Kitty satu brand yang sangat international. So, girl2 suka la! Termasuk saya. Sedap juga suara si Karen Kong ni. Siyes! V/clip pun nampak international.

Dan saya cukup geli hati melihat comment2 di Youtube terutamanya commenter dari Indonesia. Kalau lagu dari Malaysia yang sedap2 cepat2 ngaku tu lagu dia. Kabut je Indon ni. Orang Malaysia juga yang cool. I LOVE MALAYSIA.


6 comments:

Kie-yu said...

cute!
karen tu singer ke
tak pernah dgr pun nama
hehe
beselah aku ni buta hiburan =p

Myra said...

ha'ah..karen kong is a singer...dia sgt sweet!

Azie said...

Cutenyer lgu dy! sweet sngat!

Myra said...

ha'ah azie....sweet n cute utk girls....

n we r the girls! cute, sweet n hot!

hi hi hi!

diriku said...

Malaysia blh =]

Myra said...

m'sian boleh jugak! :p