Pages

Friday

Perempuan Tak Cantik Bukan Pilihan Lelaki?


Kalau sudah selalu lepak depan internet, dan sudah biasa melihat gambar2 model2 dan perempuan yang cantik2, memanglah sudah bergelumang dengan hidup yang tidak realiti.

Bosan tengok gelagat orang lelaki yang mendambakan teman hidup yang cantik dan sempurna. Padahal diri mereka pun tidak la sesempurna mana pun.
Nak kawin dengan gadis Morocco la.

Apa2 je la.
Yang penting sekali, ada saya kisah?

P.S. Saya adalah hak milik Si Booncit. Kepada siapa2 yang ada hati nak saya jadi isteri or adik ipar or kakak ipar or even madu, please alert with my status 1st. Fullstop!

1 comment:

Anonymous said...

beb,xyah la confident sgt jd p'puan...xyah la nk cite lebih2 psl si booncit kamu 2...baek sgt ke die 2?aku dh muak bc sume cite die..ko knl ke die 2 sape?ko rs ko bahagia ke?ko bahagia ats penderitaan org laen tau...kalo aku jd ko,aku xkn rampas hak org sbb aku xnak org rampas aku pnye...plz sedar...