Pages

Saturday

Minggu Botak Kepala.


Saya stress!

Minggu Test 1 akan tiba tak lama lagi. Hurm. Memang tak lama lagi pun. Next week je pun. Huwaaa! Botak sudah kepala saya. Rambut berguguran tak kira masa lagi sudah. Semuanya seperti tak sanggup nak berada di kepala saya yang sememangnya tengah tension. Poyo la!

Ha ha ha.

Hadapilah minggu peperiksaan ini dengan tenang agar dapat menjalani sambutan Hari Raya Aidilfitri yang gilang gemilang! Yeah! Mesti boleh buat. Benda senang je kan. Takkan la tak boleh nak buat. Setakat berapa subjek jek. Bukannya macam SPM dulu sampai berbelas2 subjek saya jawab. Hi hi hi.

Tabah!

No comments: