Pages

Friday

Karutan Myra 1

Ala....esok da nak balik UMP. Tak seronok betul la! Da la rasa malas saja nak drive. Jauh sangat. Nak nangis je rasa. Tapi terpaksa juga balik demi mengejar impian dan cita2. Baju2 pun tak kemas lagi. Malas! Malas! Malas! Mama dan ayah masih lagi dalam perjalanan pulang dari Pontian. Rindu mereka. Deli pun da rindu dengan mama. Seharian tak bersuara pun dia. Hi hi hi. Cute baby panda saya tuh!

Balik UMP nanti ada satu homework paling susah sedang menunggu. Argh! Stress je kalau fikirkan pasal homework tuh! Tah pape saja la. Tapi redha saja la. Ini adalah jalan yang saya pilih. Saya kena juga teruskan usaha saya untuk menempuhi segala macam bentuk dugaan dalam tempoh pengajian ni.

Hari ini seharian saya tidak sms si dia. Saya ingatkan dia tak akan sms saya. Tapi, pada jam 3.24pm dia sms saya. And then, dia call saya. Hi hi hi. Berbunga sekejap hati saya ni. Hari ini memang saya nak biarkan saja dia sms saya dahulu. Saya tak mahu tergedik2 nak sms dia. Dan cara itu sangat berkesan. Seronok sangat! Hurm. Rasanya sudah sebulan lebih saya tidak bersua dengan dia. Tak sabar saya nak tunggu bulan 10 nanti. Dapat jumpa si dia! Heee~

Mata ni terasa cepat sangat mengantuk. Mungkin saya bangun dan masak pagi2 agaknya. Huh! Nak tidur awal la malam ni.

Haaa! Saya ada jumpa satu video yang sangat comel tau! Comel sangat2!



Comel tak? Hi hi hi!

No comments: