Pages

Sunday

Kisah Amirah & Si Dia.

Pada suatu hari, bf Amirah datang ke Kuantan. Dia ajak Amirah keluar dating. Amirah sangat seronok! Sepanjang sesi dating berjalan, Amirah tak berhenti2 makan kerana bf Amirah selalu kasi Amirah makan. Amirah sangat kenyang. Nak tengok makanan pun Amirah sudah tidak lalu. LoL~!

Bf Amirah nak tengok Amirah kurus. Tapi, dia tak puas hati kalau tak bagi Amirah makan. Sekarang Amirah dalam dilema. Tak guna betol! Amirah tahu, walau apa pun rupa bentuk Amirah, bulat ke, lonjong ke, petak ke, leper ke, atau sfera, Amirah tetap nampak cute. Sebab tu la, bukan sahaja Amirah yang merasa dilema itu, malah, bf dia turut merasakan dilema itu.

Sekarang, bf Amirah sudah tidur. Mungkin dalam keadaan kekecewaan kerana hanya dapat menyaksikan pasukan Kelantan menjulang piala tanpa menyaksikan perlawanan penuh pasukan itu. Dan mungkin juga, dia kecewa kerana seluar jeans dia terkena chewing gum. Lebih malang lagi, chewing gum itu melekat di bahagian punggung bf Amirah. Sekian.

P.S. Bf Amirah malu dengan segala penceritaan di dalam blog ni. Maaf.

2 comments:

Lynda.CG said...

hahahah. perenggan yg last tu kelaka habes

Myra said...

hak hak hak....kalau tgk muka dia kecewa tgk suar jeans dia kene chewing gum lagi kelakar...

n kalau tgk dia berdiri sambil terpaku melihat kelantan julang piala tanpa dia lihat aksi perlawanan....

ha ha ha!