Pages

Monday

Saya Tertekan Sangat!


Kenapalah hidup ni tak semudah seperti anak raja? Nak kena belajar..belajar..dan belajar. Teringin juga rasa nak hidup senang lenang seperti orang2 kaya. Setiap hari pergi shopping n bercuti. Huh~!

OK. Saya baru saja balik dari menyelesaikan subject trekking di Gunung Arong, Mersing. Seronok memang la seronok. Tapi, keje2 yang berlambak tak siap2 lagi. Esaimen ThermoKK n MEB still in progress. Test 2 sedang berderet menunggu giliran untuk muncul minggu ni. Presentation ARW pon masih tak disentuh. Integrated projek pun sama.

All of above must be done in this week ok.

Baju2 sume lom basuh lagi. Tapak kaki koyak sket sebab terpijak batu karang. Badan rasa sengal2. Kepala pulak asik lemah jek ni.

Study week nanti konfem saya nak balik. Tak sanggup da nak menghadap muka2 student2 stress kat sini. Memang boleh jadi gila. Argh!!!

2 comments:

abu said...

HEHEHE cool la...
ilek...
jgn stress...

Myra said...

nak relax macam mana kalau masa betul2 da suntuk?

xnak fail lagi...cukuplah sekali....nnti lagi stress kalau fail....

rasa macam nak mencarut2 jek ni....