Pages

Tuesday

Today, I Can Smile.


Kerja2 semakin berkurangan. Test Statistic & Probability sudah pun berlalu. Assignment Thermo KK pun da submitted. Lab presentation juga sudah diselesaikan. Otak saya sekarang akan fokus pada test MEB dan Thermo KK dan juga Engineering Mechanics saja.

Saya senyum. Dan senyum. Ketawa dengan gelagat rakan2 kelas. Ya. Itu adalah terapi yag baik untuk menangani stress disamping menyelesaikan keje2 dengan perlahan2. No more tears. No more hair falls. LoL~

Si Booncit nak ikut saya balik Lumut this 30th Oktober. Yeay! Ada la teman saya unttuk driving nanti. DD konfem taknak ikut. Sebab final paper dia sudah dekat sangat. Paper saya paling lambat. Hu hu hu. Apalah nasib badan.

Sekarang ni kulit saya semakin tan. Tapi saya suka. Sebab nampak lain dari yang lain. Hi hi hi. Takkan asyik nak kulit putih je kan? Bila putih, cantik ke? Bila tan, da tak cantik ye? Apa pun, kalau da berwajah cantik, tak kira la putih atau pun hitam legam, tetap nampak cantik. Hi hi hi. Apa yang penting, kulit saya nampak terbakar macam udang bakar k.

3 comments:

abu said...

hahaha...
mcm le putih sblm ni...
nk ikt gak balik lumut

Myra said...

eleh....sebelum ni putih la....nak balik lumut? ok..pegangkan toti ye....

abu said...

eiii...
xmo2...
die dh rmpas ksih syg awek saye...