Pages

Monday

Kadang2 Tu Kan..Kanak2 Perempuan Sangat2la Menjengkelkan!


Minah ni nama dia ialah Cecilia Cassini. Minah ni umur dia 10 tahun dan merupakan pereka fashion termuda di abad ini. Dan minah ni boleh dikatakan hebat sebab dapat reka baju yang bukan la cantik mana pun seiring dengan usianya yang baru saja 10 tahun itu. Agak berlagak sekali bila tengok cara dia menggayakan baju yang tak seberapa nak cantik tuh. Eh! Apa pasal yang haku hangin semacam ni? Ok2. Jangan ikut emosi. Silalah layan video minah yang menjengkelkan mata guwa neyh.


Saya tau website jualan baju2 rekaan dia. Tapi, saya taknak share kat sini. Sebab saya dengki dengan dia. Saya tak reti menjahit! Damn it!

Pesanan penaja: Tinggalkan segera entry ini kerana entry ini mengandungi unsur2 dengki tahap 21PL!

4 comments:

eqacashperlala said...

tolong laaa
kenapa gedik semacam nii?

Myra said...

ha ha ha...gewdiks gila kan! kalah kita kan?? ha ha ha!

cokiedacomot said...

isyh , tak berat ke atas kepala dia tuh .macam besar dari kepala je ^^,

Myra said...

berat kot...tp terpaksa tahan jek..pasal dia kan pereka fesyen termuda yang berkaliber.....:))