Pages

Monday

Mari Menari Menganjurkan Tarian Lucah? Aksi Masuk Celah Kangkang Semakin Menjadi2.



Saya ni memang prihatin. Sambil tengok rancangan Mari Menari, sambil tu la saya dapat idea untuk update dalam blog kesayangan yang mucuk masham ni.

Malu seyh bila tengok orang Melayu Islam menari2. Kalau setakat terkinja2 takpelah jugak tapi ni sampai berebut nak masuk celah kangkang pasangan. Buat malu je la! Memang la saya sakit mata nak layan rancangan hiburan Melayu ni. Semuanya hampir takde manner. Ok. Saya kolot. Tapi, undang2 dan hukum Allah tak tak kolot ye. Harap maklum.

Mungkin diorang tengok orang putih duk menari-berebut-masuk-celah-kangkang tu, diorang pun nak ikut la agaknya. Barulah dinamakan skill menari international. Agak2lah weyh. Nak jadi international pun buat la research sikit pasal ugama. Ha..kan da kuar bahasa retro saya. Geram punya pasal la ni.

Dosa si suami si suami tu da tak payah nak cakap la. Saya pun banyak dosa juga. Bak kata Nabil yang kish Uqasha tu,"Lu pikirlah sendiri!". Quote kata2 Nabil tu pun da termakan tuan dia sendiri. Lawak betul! Ni la baru betul pelawak sejati! LoL~!

2 comments:

♥ KyRa CrysTal PinK ♥ said...

Btul tu..walaupun suami isteri..mana bleh buat mcm tu depan orang ramai..huhu.. malu tgk..

Myra said...

yup....dalam agama kita pun ada gtau...suami isteri pun tak boleh nak kissing2 mulut depan org ramai...adoi..