Pages

Friday

Saya Nak Mata Saya Cantik!

Selama seminggu saya meneliti satu blog yang dimiliki oleh minah Jepun ni. Best tau! Banyak tutorial untuk mekap mata. Oh gosh! Suka sangat2! Dia pun banyak scan magazine2 dari Jepun yang banyak buat tutorial mekap mata ni. Ye la kan. Mata mereka kan kecik. So, macam2 inisiatif diorang untuk kelihatan cantik dengan membesarkan mata. Pakai contact lens berdiameter besar, pakai fake eyelashes, gunakan sepenuhnya eyeliner yang perlbagai warna bagi menonjolkan mata diorang yang kecik agar jadik besar.

Teruja nak ikut cara diorang mekap. Hi hi hi. Tapi, mungkin lepas exam ni kot. Saya nak borong bulu mata palsu banyak2. Bilalah orang Malaysia sendiri nak cipta cara mekap identiti Malaysia ekk. LoL~!

Perempuan Malaysia natural beauty. Tak perlu mekap2 ni. Kan2!? :p

No comments: