Pages

Monday

Thanks For The Wonderful Weekend, Sayang!

Hi hi hi. Saufi nak lawan kembang hidung dengan saya. Ternyata saya kalah di awal pusingan. Tapi tetap juga kalah di akhir pusingan perlawanan mengembangkan hidung.

Saufi meng'hanjing'kan pipi saya. Dia cemburu kerana pipi dia tak macam saya. Ada saya kisah ke??? Bluwek!

Dia memang sengal. Saya tau, dia nak nangis sebab masa ni da pukul 3 lebih. Bas dia pukul 5.30 ptg. LoL~! Sabar ye sayang. Next time boleh jumpa lagi. Enaf2! Jangan nangis. Toti gelak tengok papa dia nangis.

Saufi memang takdak keje. Suka kacau saya ber'cam whoring'. Menci! (like he said) LoL~!

Muka merajuk sebab tak dapat nak tengok Sammy's Adventure. Cute~!

No comments: