Pages

Tuesday

Yeay! Saya Sudah Tukar Template Blog Saya Tapi Saya Suka Template Yang Lain...

Akhirnya saya sudahpun tukarkan template blog saya ni. Mula2 tadi try la kunun2 nak nampak girlish gila yang menonjolkan diri saya seorang yang kemas tapi cute tapi rasa macam tak rock plak. Then, saya tukar ke template kewanitaan sikit, saya suka gila! Tapi tetiba saya terperasan yang coding untuk template tersebut macam ada problem sikit. Damn.

Dan untuk terakhir ni, saya pilih template yang nampak blueeeeeee dan agak simple dan kemas. Terpikat sikit la dengan template ni. Kalau dulu saya buat sendiri semua segala bagai coding tapi sekarang da malas la nak tengok benda2 pelik dalam blog ni. Cuma sekarang saya just nak buat header blog ni. Kartun tu terlalu nampak macam simple dan tak menceriakan! Nak letak muka sendiri nampak macam kelakar jek. Ye la. Saya ni bukannya model macam Hanis Zalikha tuh. Dia cun dan saya choiii!

Tengoklah macam mana dengan header saya tu. Haaa. Kalau nak tau, macam ni lah activity saya bila cuti sem. Menghadap lappy jek. Macam2 benda rasanya da plan, tapi ke depan lappy kesayangan ni juga la saya berada.

Takleh jadi ni. Saya kena buat list. Tampal kat screen lappy ni. Huh~ Bila la agaknya saya ni nak siapkan menjahit..........

No comments: