Pages

Saturday

(Alert!) Yeay! Akhirnya Sangkaan Buruk Saya Terhadap Foot Detox Patch Terbukti Betul!


Pernah dengar pasal foot detox patch tak? Ala..yang diwar2kan kat luar sana tu. Patch ni dikatakan mampu untuk mengeluarkan toksin dalam badan. Dan mampu untuk menurunkan berat badan la..untuk mencantikkan kulit la..untuk merasa segar la. Pernah kan??

Saya fbwalking. Dan terjumpa dengan artikel berkenaan dengan pembongkaran foot detox patch yang semakin popular ni. Dulu, saya percaya la benda2 ni sume. Ala, masa tu benda ni sume baru lagi. So, saya pun jadi excited la nak kuarkan toksin dalam badan saya. Konon2nya la kan!

Saya order dari member satu forum. Barang2 sampai. Saya pun pakai la masa saya nak tidur. OK. Saya rasakan tapak kaki saya berpeluh sebab panas dek kerana kena tutup dengan foot patch tu. Bila da pagi, saya pun bukak la patch dari kaki saya. Bertambah excited bila saya tengok banyak kotoran hitam yang kononnya toksik kat atas patch tu. LoL~!

Dan sekarang, bila saya dapat tau tentang pembongkaran ini, saya terasa seperti diperbodohkan pulak! Betullah kata tukang pembongkar tu. Kita manusia ni Allah da jadikan cukup sempurna da. Apa guna ginjal dan hati kalau tak mampu nak bersihakan badan kita dari toksik2 ni???

Yeahhh! Nak tau lebih lanjut, sila la ke klik sini.

Kesimpulannya, benda hitam yang ada kat atas patch tu bereaksi dengan peluh di tapak kaki kita!

2 comments:

miss_neeya said...

makne ny jgn tertipu gn iklan..haha..

Myra said...

yup! betul tu...kiranya kes sama dengan kes gelang si ac mizal tu la....harga rm78 je..tapi jual rm1000....padahal mana ada kuasa magnet leh kasi org sihat....