Pages

Thursday

Assalamualaikum kawan2.

Harini saya sangat busy. Lapar balik da perut saya ni ha. Saya baru saja settle bank in duit saya ke dalam akaun mereka2 yang bertuah. Dan saya juga baru saja lepas Tangkap semua gambar2 selendang yang saya nak jual ni. Tayangkan je kat facebook tuh. Orang nak membelinya saya tak mengharap sangat pun. Mana la saya tau nak jual2 online ni. Si Saufi tu la. Sibuk suh upload gambar2 shawl. Katanya kawan2 perempuan kat ofis dia nak nengok. Ha ha ha! Dia pulak yang beriya2. Sayang sangat kat dia tau! LoL~! Perlu ke?? Tak perlu kot Amirah!

Pasni saya nak g tangkap gambar passport then nak bergegas ke JPJ sebab nak renew lesen yang tah bape bulan tah saya rasa da tamat tempoh. Huh~!

Cepat2!!

No comments: