Pages

Friday

Saya Pendengar Setia Light & Easy FM. Kawan2 Saya Kata Saya Orang Tua.

Saya adalah pendengar setia Light & Easy FM. Ya. Tak perlu diulangi. Sekarang ni pun saya layan lagu2 dari stesen radio tersebut. Bila malam, memang lagu2 dia menepati citarasa cuping telinga saya. Tapi, kawan2 saya cakap, stesen radio yang saya minat ni hanya diminati golongan berusia saja. What the fish! Saya golongan muda remaja la. Tapi, saya minat sangat. Tenang je jiwa. Kadang2 sambil study lagi saya suka dengar lagu2 lama ni.

Stesen radio orang2 muda ni memeningkan kepala saya la. Tapi, kalau nak ikutkan lagu2 indie pun da banyak yang slow ala2 bossa gitu. Oh! Saya memang suka lagu berirama bossa dan jazz. Rasa macam lady2 gitu. Konon2 sambil tunggu lelaki kacak berkemeja dan memakai coat dihiasi dengan bowtie pastu ada ros merah kat pocket coat dia. Pergh! Terpinjam angan2 Mat Jenin pulak!

Dan sekarang saya betul2 adore dengan lagu kat satu blog ni. Rasanya genre lagu tu ala2 melodramatic music. Best jugak tau! Satu kepala dengan Panic! At The Disco rasanya.

Kalau saya dapat download lagu tu, sudah semestinya saya nak letak sebagai ringtone! Hi hi hi. Besh!

No comments: