Pages

Friday

Saya Sudah Start Membuat Bisnes. Penatnya Merangkak2!

Syukur alhamdulillah. Akhirnya impian saya tercapai untuk bergelar usahawan kecil2an. Tapi bisnes saya ni mungkin utk keluarga saya yang terdekat dan sahabat handai yang saya pernah rapat. Tak berani la nak amik order dari orang luar. Ye la. Kerja2 saya bukan lawa. Takut sangat kalau customer saya tak puas hati. LoL~! Nampaknya saya sudah mempunyai ciri2 usahawan berjaya! *Tepuk tangan!*

Ok. Kali ni pun saya da tak larat nak berceritera panjang berjela2. Saya nak tunjukkan hasil kraftangan saya je ni. Hi hi hi.








Amacam? O.K. @ K.O.?

Esok saya nak poskan order dari 1st customer saya. Cik Izat. Dia lah yang tak menyabar nak order. Inilah hasil permintaan Cik Izat.



Ais tu nama boyfie baru dia. Minah ni memang hot la. Da bape banyak boyfie da ni. Kalah saya! LoL~!

3 comments:

Pinky Pixie said...

mulakan dngn rakan2..
nnti buat web utk craft juga.
spya mudah org tgk stiap item. jhitan kamu da kemas pun. boleh amek order dr org lain jga.. wink2

miss_neeya said...

pasni poket pn tebal la..hehe..
selamat maju jaya :))

Myra said...

cik pinkie: insyaallah.....:)

miss neeya: takdelah...bese2 jek...hi hi hi..thanks for the wishes!