Pages

Sunday

Instax Mini 7 Dari Fujifilm! Nice Jugak!

Baru petang tadi Nakip (adik lelaki saya) menunjukkan kamera ni kepada saya. Katanya kamera ini adalah untuk dihadiahkan kepada kekasihnya yang akan menyambut burpday pada hujung bulan ni. Best kan! Tapi saya tetap mendambakan kamera lomo. Sedang mengumpul duit. Kamera ini pun boleh tahan jugak la. Cuma filem dia mahal sikit. Kalau tak silap 10 keping berharga RM30. Tapi memang akan dapat gambar terus la.

Saya pun tak tahu sama ada kamera ini baru keluar atau sudah lama keluar. Cuma saya baru tahu hari ini sahaja. Anyway, sedang leka search pasal kamera ni, saya terjumpa dengan kamera yang jenis sama macam ni tapi bercorakkan Hello Kitty! Kawaii~!

1 comment:

miss_neeya said...

comel nye cam