Pages

Saturday

Sudahlah Terjatuh...Ditimpa Tangga Pula....

Saya sedih sangat2 ni! Geram pun ada. Tapi sedih mengatasi segala2nya....Ceritanya begini....Saufi baru sahaja pulang ke Pahang untuk bersama keluarga sempena cuti CNY ni...baru sahaja sampai semalam...tiba2 pagi tadi dia dapat berita tak baik...motor dia kena curi! Damn! Sebaik sahaja dia mendengar khabar berita tak baik tu, terus dia pulang ke KL semula....

Sudahlah da nak kena berhenti kerja beramai2 (company ada masalah, swasta la katakan), motor yang bawa pergi kerja tu pula kena rembat dengan perembat yang sangat celaka....tapi, saya saja yang melebih2 geram. Dia boleh lagi cool...penyabar betul mamat nih....

Semoga perembat celaka tu insaflah yek...diberi rahmat dari Allah...tak ke mana2 pun kalau kau dok nak merembat hak orang...satu hari nanti tuhan rembat kau punya nyawa time kau rembat barang2 orang camne?? Tapi aku doakan kau supaya sempat bertaubat sebelum kau mampus...aminnn...

No comments: