Pages

Tuesday

Hari Ini Dan Semalam. Mata Sudah Bengkak!!!

Minggu ni sangat la busy. Nak siapkan tempahan customer. Minggu lepas da siapkan banyak jugak. Tak tido malam buat sume tu. Untuk minggu ni, saya mesti kena siapkan 4 bijik bantal sebab minggu depan da start keje kot. So, untuk mengelakkan tempahan tertunggak, perlulah siapkan secepat yang mungkin bagi tempahan2 yang ada nih.

Malam tadi berjaya potong2 sekor ultraman untuk ditampal pada bantal. Ha ha ha. Ini lah hasilnya!


Jap lagi nak potong lagi sekor. Siaplah ko ultraman! LoL~!

Semalam saya ke pejabat pos untuk poskan parcel customer. Bawak la dak kecik Iman ni. Rupa2nya dia tak suka duduk dalam pos ofis tu. Mungkin sebab senyap jek dalam tu walaupun ramai orang tgh duduk2 dalam tu. Hi hi hi.


Ni muka sebelum menangis. Pas jek senyum tangkap gambar ni, dia nangis. Hi hi hi. Comel sangat dia ni. Cerdik pun ye. Umur dia skang 5 bulan. Tapi, suka ajuk2 perbuatan orang. Haritu, mama saya suh dia batuk. Then, surprisely, dia buat2 batuk. Kadang2 bila tak jadik nak batuk, terjelir je lidah dia sebab suara batuk tu tak keluar. Haishhh! Entry kali ni mesti dapat buatkan Saufi geram sampai patah gigi. Hi hi hi.

No comments: