Pages

Thursday

Jam 2.42 a.m. : Baru Sempat Nak Online Belog.

Salam semua.

Sejak pulang dari Terengganu, baru hari ini saya sempat membuka belog saya. Banyak benda nak hapdet. Tapi rasa malas pulak. Bukan apa. Hari ni jek saya sempat siapkan 3 bijik bantal! Sehari jek tau saya buat. Walaupun 100% handstitched. Jom cuci mata dahulu ye kawan2. Heee~!


Kesian tau kat customer saya yang ni. Nasib baik la orangnya penyabar. Ikutkan da lama siap. Tapi disebabkan ada kenduri 'berdrama' kat Terengganu tu, terpaksalah saya tangguhkan nak buat bantal dia ni. Memang terbukti lelaki adalah manusia yang sangat penyabar. Hi hi hi. Terima kasih banyak2 la pada Thahfiz.


Actually saya terdetik nak buat brooch ni disebabkan oleh kepayahan saya mencari brooch2 saya. Senang cite, brooches saya sudah gone! So, berkat penjimatan saya daripada membeli brooch baru, siaplah brooch roses nih. Didi pun terpikat tengok. Hi hi hi.


Benda alah ni boleh dijadikan bantal kalau besau. Tapi, saya buat sample ni kecik jek dulu. Kalau customer request yang besau, harga pun besau la. Almaklumlah, minyak makin naik harga. Barang2 pun terpaksa dinaikkan harga. Hi hi hi. Bantal ni belom promot lagi kat dalam belog lagi satu. Exclusively promote kat sini dulu tau! Sape cepat dia dapat!!

No comments: