Pages

Tuesday

Kepala Kembang~!

Semalam tak tido. Kepala rasa berat sangat. Ni pun tengah paksa diri untuk stay up malam ni sebab nak siapkan oder customer. Kesian la customer2 saya sebab kena tunggu barang diorang. So, menajdi tanggungjawab saya untuk menyiapkan oder diorang. Nasib baik la jari jemari da mahir jahit menjahit ni kalau nak dibandingkan dengan dulu, kaku jek. Jahit jelujur pun macam ular kena palu. LoL~!

Tak tahu nak update apa. Tapi tetap nak memecahkan kesunyian belog saya ni. So, saya nak share gambar jek la. Gambar apa? Macam biasa la. Gambar product saya la. Hi hi hi.




Ok...saya nak siap sedia menjahit....sesiapa yang berminat utk oder...boleh la buat tempahn kat email saya amirah_mdesa@yahoo.com

No comments: