Pages

Friday

Siapa Nak Order Bantal Bergambar?



Akhirnya, berjaya jugak saya buat bantal bergambar ni. Saya print out gambar guna kain cotton. Nak guna kain belacu, tapi kat KAMDAR da habis. Sadis sungguh! Amacam? Ok tak?

Bantal ni kecik jek. Saiz : 20cm x 21cm sahaja. Yup. Kecik jek. Tapi xkan la korang nak buat untuk tido kan. Ni khas untuk hadiah atau hiasan. Ala2 frame la. Tapi, frame ni kalau jatuh tak pecah. Korang boleh request gambar black and white atau berwarna. Tapi harga lain la ye. Normal la kan. Nak carik makan ni. Hu hu hu.

Harga untuk bantal comel ni adalah RM20.00/each untuk black and white dan RM23.00/each untuk yang berwarna. Kalau nak order, boleh la email kepada saya : amirah_mdesa@yahoo.com

POS PERCUMA!!!

Dapatkan satu untuk yang tersayang~!

No comments: