Pages

Wednesday

Aaaachum~!

Banyaknya sawang dalam belog saya ni! Harus dibersihkan skang!!!! Huh! Huh! Huh! *menyapu, mengelap, memvakum* LoL~!

Ok....jom story!

Da lama rasanya saya tak update belog....sebab saya terlalu busy skang ni...da ada bisnes sendiri...memanglah sibuk. Kalau keje dengan orang senang sikit. Ni keje ngan diri sendiri. Siang malam bekerja....kadang2 rasa macam tak cukup masa 24 jam jek. Sabtu ahad pun tak cuti tau! Ni baru nak cuti sehari sambil melayan sepupu sepapat yang datang dari kampung, Johor. Sejak dorang datang ni....hari asik ujan jek. So, saya da xtau nak bawa dorang ke mana da. Hu hu hu.

Penat pon masih terasa lagi ni...Selama 2 hari saya kena siapkan 2 buah bantal. Letih. Dengan sepupu sepapat da tak terlayan. Nak masak pun da tak sempat. Dinner semalam bagi makan bihun goreng plak..dan dengan kelam kabutnya...bihun goreng jadik sangat pedas!

Terlindung la plak bihunnya....hi hi hi...

Nak tau tak selama 2 harini saya pulun apa??





Haaaa! Ni la dia...bantal yang diminta oleh customer...dia nak kasi hadiah untuk member2 dia kawin....harap2 dia puas ati la...saya ni jenis xboleh nak buat keje dalam keadaan yang kelam kabut. Eksklusif saya tayangkan kat sini dulu. Kalau tayangkan dalam FB and blogshop saya...alamatnya..xmenang tangan la saya nak melayan mereka2 yang berminat...hi hi hi...

Ok la...masa untuk tidor!!!

No comments: