Pages

Sunday

Apabila Cerita Cinta Dijaja Di Internet....

Kecoh! Apek da putus tunang dengan Elia. Boleh dijadikan iktibar. Pandangan saya, Elia ni terlalu over. Tindakan Apek sangat bagus sekali. Inilah padahnya kalau menjajah cerita cinta di internet. Malu wooooo!!!

Kenapa saya tak salahkan Apek? Sebab2nya ialah.....

Seperti di atas. Korang sendiri nilaikan. Patut ke nak sebarkan keburukan tunang sendiri kat public??? 
Meh pergi belog Elia meh! Memang show off sangat2! Klik sini.

Matang2kanlah diri korang sume yek. Saya akui, saya pun pernah menjaja cerita cinta saya, tapi bila da putus?? Jenuh wooo nak delete sume entry pasal si dia....

Jadikanlah ianya sebagai iktibar. Sekian.

6 comments:

Puan Kutu said...

kita klu tak fofuler nie tak kesahlah nak jaja pun.takdenya org nak amik port.hehe..

Amirah said...

hi hi hi....ada jugak yg tak fofuler jadi fofuler sebab jaja kisah cinta drastik.....hi hi hi....just keep it as a special secret between each other....:p

e k i n . said...

Setuju sangat! Elia tu sangat menunjuk orgnya. Bukan nak kata dengki, tengok cara dia, memang suka showoff, akhirnya makan diri =,=

Amirah said...

jenuh gak tu...tp saya percaya....putus tunang bukan pengakhiran pada jodoh seseorang...maybe apek nak berehat sekejap...focus on his career as a footballer...:) diharap elia sabar dan tabah.....

ZIEMA said...

kesian dia. zima bukan nk back up dia tp zima tau cite sbnar. tp mmg btul amik iktibar..

zima skrg pn xnk show off sgt dgn bf baru.. kalau putus malu woooo...

Amirah said...

yup....better kita buat bese2 jek kan.....saya pon xmo da show off sgt......jenuh nnti nak delete entry tu...tp utk kes elia....kene delete trus belog dia...hi hi hi..just kidding...:p