Pages

Monday

Bantal - Bantal~!

Yeah! Alhamdulillah....syukur....

Hari ini saya dapat siapkan 2 biji bantal lagi. Ada lagi 2 biji untuk dihantar ke customer saya ni before 25/7. So, memang rushing gila nak kena buat....


Ok tak?

Ok la kot tu kan.....

Hari ini jugak saya da poskan bantal customer. Dia nak esok sampai. Harap2 esoklah sampai kat tangan empunya. Amin!

Jenuh menjahit satu2 love ni. Fuhhhhh~! Takpe la...tak kisah pun sebenarnya demi mencari rezeki yang halal. Alhamdulillah. Siap jugak akhirnya.

Hari ini juga saya sempat mengeluarkan peluh di atas treadmill. Baru la tenang hati dan kepala ni. Lepas menjahit jek terus jogging. Tak perlu nak rasa tegang sangat2 dalam menyiapkan order2 sume ni.

Tak sabar rasanya menanti ketibaan bulan Ramadhan.

No comments: