Pages

Saturday

No title

Alhamdulillah...Imam Muda Hassan Adli adalah juara untuk rancangan Imam Muda 2011....menang jugak anak jati Perak nih...aritu dia ada datang masjid dekat Manjung ni untuk sesi Qiamulail....tapi saya tak pergi pun.....

Sepanjang minggu ni agak stress sebab banyak kene fikir pasal oder customer. Kadang2 idea tak datang. Tu yang stress sgt!

Minggu nih saya plan nak siapkan bantal2....tapi tersiapkan pencil cases tempahan dari kawan Deli....

Inilah hasilnya....


Luffy flag dan Sanji flag from One Piece...

Selain daripada itu, saya ada jugak siapkan headband dan hairclip untuk 2  babies ni, Iman and Bella....


Untuk Iman...saya buatkan dia klip rambut jek...sebab rambut dia sangat tebal dan lebat even umur dia baru 6 bulan...pagi tadi rambut dia da tocang 2 da....comel jek!


Untuk Bella, saya buatkan headband jek...sebab dia xde rambut lagi...hi hi hi...ni pon comel!

Sayang mereka~!

Saya ada jugak buat muffin...perisa orange and poppy seed.... meh layan gambar jap!

Fine! Ini adalah pertama kali saya buat muffin ni. Disebabkan ada kedai kek baru bukak, then ternampak muffin cup ni ada jual...saya grab jek...balik umah buat muffin....excited giler tau! sepanjang membako...saya duk mengadap jek muffin ni mengembang dalam oven....jadik macam ni sebab saya asik mengadjust temperature jek....saja nak berexperiment dan membuat kesimpulan sendiri berdasarkan keputusan dan hasil daripada keadaan muffin ni....hi hi hi...kesimpulannya ialah...suhu kene 180degree celcius api atas bawah....fullstop!!

Saya terlupa nak tunjukkan sesuatu....jap....


Tadaaa....Nakip request pencil case Union Jack ni.....

Ok....tu jek nak tunjuk...gambar pakwe xde plak nak tunjuk....si dia tak suka bergambar....tiba2 jek kan! ha ha ha...

No comments: