Pages

Wednesday

Entry Tertunggak!

Salam semua hamba2 Allah. Pe kabar? Alhamdulillah...masih bernafas and membelek belog saya ni....

Sebenarnya, saya bukan rajin sangat nak hapdet belog di ketika ini. Tapi memandangkan saya nak tunjukkan sesuatu kat pelawat2 belog ni, so, saya PERKASA kan diri untuk menaip di belog tercinta ni.

Before this saya ada bagitau nak bagi resipi buat OREO MUFFIN. Tapi, disebabkan gambar muffins ada dalam hp ayah saya, dan dia pun seperti menjeling tajam ke arah saya sebab saya selalu curi hp dia utk amik gambar bantal2 saya, so, saya tunggu dahulu keadaan jelingan tajam tu kembali tumpul seperti hari2 sebelumnya. Buat masa ni, saya gunakan camera BB Didi dulu. Sorry, hp saya terlalu sensitif untuk dikasari. Sayang2....Ha ha ha. Kejam terhadap hp orang lain!

Ok la. Memang sepanjang bulan ni saya agak busy tanpa henti menjahit tempahan2 bantal yang ada. So, memang kena kumpul2 dulu la idea utk dicurahkan ke dalam belog ni. Seminggu sekali jek boleh taip panjang2. Hi hi hi.

Jom cuci mata untuk melihat gambar2 pada minggu ini.

  • Iman Umaira yang lebih suka duduk di dalam bakul berbanding dengan duduk di dalam walker dan buaian otometiknya.

  • Bantal2 yang siap dari hari Ahad sampai hari Isnin. Ya! 2 hari sahaja!



  •  Hari ini saya dan Didi try buat macaroons. Tapi, tak jadi. Memang patut pun harga macaroon RM2.00 sebiji. Nak buatnya sangatlah leceh. Menyampah tau!!! Da la serbuk almond mahal! Mencikkkkkkk!


  • Selepas 3 bulan, saya baru restock balik barang2 penjagaan kulit wajah. Jimat tak saya? Wah! En. Saufi mesti bangga gila sebab saya membantu dia untuk mengumpul wang dalam masa 3 bulan. Boleh la beli umah cepat2. LoL~!
Habis sudah.

Tapi saya nak share sebijik gambar lagi.



























































 Comey??? Hi hi hi. Jangan fokus kat kucen tu. Fokus kat mende tecik berkembar tu. Itu la micro pig.... Sekarang ni trend artis Barat jadikan micro piq ni as their pet! Kawaii! Tapi, kadang2 geli plak bila da namanya pun BABI. Ha ha ha!

No comments: