Pages

Sunday

Koleksi Gambar2 Peribadi Britney Spears.

Disebabkan saya ni peminat Britney Spears, saya da cuba copy gambar2 dari internet dari Britney baby sehinggalah dia sendiri da ada baby. Malam ni kita saksikan gambar2 je k. Mood layan movie kat youtube jek malam ni. Sowie guys! Enjoy mata k....peace yaww!










Meh kita tengok cover album Britney Spears. Setiap album dia saya ada tau. ORIGINAL!


Ini saya susun mengikut pengeluaran album dia. Tak tau la betul ke tak. Tapi ini dari yang saya ingat la. Kiranya saya melalui zaman remaja saya dengan lagu2 Britney. Setiap lagu dia ada kenangan pada diri saya. Bila saya dengar lagu2 lama dia, saya rasa saya kembali ke zaman remaja saya. Best sangat. But, I still have to move on and think forward. Lagu2 Britney akan sentiasa segar dalam ingatan saya. Walaupun ramai yang beranggapan moral Britney ni teruk. Tapi, bagi saya, lagu2 dia memberikan saya nafas baru. Apa saja la orang nak kata. Tapi, ini apa yang saya rasa.

I love you Brit!

No comments: