Pages

Thursday

Ladyfinger Dicampak | Baby Iman | En. Saufi Hebat!

Sementara menunggu berkumandangnya aan Isyak, saya nak update belog saya. Hi hi hi. Apa? Tak boleh? Nak jugak!! Hi hi hi....

Saya nak share gambar sayur ladyfinger yang saya masak pukul 7.15 pm tadi. Hi hi hi.

Sedap tau saya masak. Masinnya cukup. Tak terlebih dan tak terkurang. Cara2nya? Alahai...tak perlu kot. Ni main campak jek. Haaa....jadi ladyfinger dicampak2...

Petang tadi sementara tunggu mama kepada anak angkat saya, Iman Umaira, sempat la snap gambar dia yang comel.


Suka sangat tengok gigi dia kat bawah tu. Da la dia suka senyum. Pagi tadi bawak dia pergi Kamdar, ada sorang pakcik yang mungkin sebaya ayah saya picit2 pipi Iman. Dia suka tengok rambut Iman yang lebat tu. Da la lebat, diikat toncet satu kat atas. Sape yang tak geram? Hi hi hi.

Ok la. Da azan. Nak ajak En. Saufi solat. Alhamdulillah, hari ini dia lulus lagi exam yang terakhir. Insyaallah dia akan lebih berjaya kelak. Amin Ya Allah!

No comments: