Pages

Thursday

Shopping Terapi Istimewa Wanita!

Hai!

Saya baru saja pulang dari keluar berjalan2 ke Uptown Manjung. Macam biasalah. Nak membakar kalori dan juga mencuci mata. Nak tengok persediaan orang ramai. Memang ramai rupanya penduduk di sini.


Saya sempat grab tudung ala2 Sheila Rusly. Warna hitam. Memang sesuai sangat dengan bentuk muka saya yang bulat ni. Hi hi hi.

Mula2 saya, mama dan Didi ke KAMDAR dahulu untuk membeli kain. Ada orang oder kain flannel 12 meter untuk 12 kaler. Wah! Memang patah la tangan pekerja KAMDAR tu. Siap kacau2 saya lagi. Tapi saya jenis tak faham bahasa..so buat dunno jek la sambil gelak2 tengok keletah pekerja2 KAMDAR.

Hari ni saya sangat gumbira! Bantal untuk anak saudara pun da siap....


Bantal2 yang sempat siap minggu ni....

Wah! Ada lagi beberapa orang jek lagi customer yang sedang menunggu. Harap2 dapat disiapkan next week! Huarghhhh!!

Tapi nasib baik hati ni da tenang sangat2. Hi hi hi. Moralnya...don't drag me into your problems...

Buat masa belog saya takde shoutbox bukan sebab saya takut or kecut perut. Ini adalah kerana saya taknak orang lain cari pasal dengan saya lagi sebab once saya da dihina oleh orang yang xsepatutnya...saya akan terus menerus menghina orang itu.... Lebih baik saya let it go for a few days. Dan saya pasti masih ada kunjungan dari manusia2 yang tak sedar diri tu. Ha ha ha.

Tata.

No comments: