Pages

Monday

Room Mate Baru~!



Mereka la room mate saya untuk tahun ni. Muda2 belaka. Saya yang da tua ni pun buat2 muda. Yang pasti...saya tak kasi diorang panggil saya dengan "AKAK" ok! Tak hot!

Hari ini baru saya dapat mengupload gambar dalam belog. Semalam mood mengupdate memang ganas. Tapi disebabkan line internet semalam macam monyet lembap, so postpone sampai la arini. Ini  pun tengah dalam keletihan mengerjakan experiment kat lab tadi. Da la kena buat lab report sorang2. What the fish betul!

Disebabkan arini saya berpuasa, saya perlu merehatkan diri dengan secukupnya. Pasni nak taking a nap for 1 hour. Ha ha ha.


Ini appliques untuk bantal. Boleh teka tak watak apa tu? Alhamdulillah....menjadi jugak la rupa watak tu. Jangan jadi yang da lepas.... Upin Ipin jadik Hagemaru! Tak leh blah!


Ini la bantal2 yang berjaya disiapkan masa weekend aritu. Alhamdulillah. Ada sedikit keyakinan untuk mengambil tempahan sejak duk hostel ni. Tapi masalah nak beli kain flannel la.... Pengorbanan Mama dan Ayah diperlukan di sini. Help2!

Buat masa ni, harga bantal tak termasuk dalam kos penghantaran ye. Memandangkan saya memerlukan masa dalam menyiapkan tempahan, so harga pun bertambah la mengikut pada kecurian masa study yang saya buat. Hi hi hi.

Ok la. Nak taking a nap jap. 1 hour jek. Tak lama pun kan! LoL~!

No comments: