Pages

Monday

Weekend Yang Sangat Seronok~!

Da lama tak update belog ni...sampaikan ada yang cuba  mencarik saya di forum lagi...Ops! Well...itu hamba Allah yang lain ye....

Tapi ada seorang hamba Allah yang bagi feedback yang sangat menggembirakan hati saya. Tak sangka sis tu layan belog saya ni. Mekasih banyak2 diucapkan kepada sis berkenaan.... Sangat2 terharu!

Jumaat lepas, En. Saufi datang ke UMP untuk bertemu dengan kekasih hatinya. Kekasih hatinya sangat setia menunggu kedatangan beliau. Sementara menunggu beliau, kekasih hatinya bersama2 rumet2 pergi menonton wayang di ECM. Wayang yang ditonton mereka ialah Al-Hijab. Setelah habis menonton, En. Saufi masih tidak sampai2 lagi. So, kekasih hatinya melepak bersama rumet2 ke TC dan Benteng. Wahhhh! Sejuk bangat!!!

En. Saufi tiba pada jam 2 pagi. Kasihan dengan kekasih hati En. Saufi. Mata yang sememangnya kuyu bertambah la kuyu. Kalau orang lelaki tengok, mesti dorang kata kekasih hati En. Saufi sedang dalam keadaan stim! Ah! Tak guna betul lelaki2 sekarang!

Ok lah... Tak larat la nak buat novel....kembali ke keadaan asal! Poof!!!

LoL~!

En. Saufi yang tak berapa nak kacak tu sangat suka mendengki saya. Sume benda dia nak dengki. Ergh! Paling teruk sekali bila dia berebut makanan dengan saya. Ok...kami mengaku...kami kuat makan.... Perut masing2 buncit k.... Korang nak kata apa? Romantik kan? Ha ha ha...sehati sejiwa seperut!


Ni nasi tak cukup ni. Dia nak tambah lagi...tapi segan nak mintak nasi tambah... Almaklumlah....nak cover depan awek comel....ehem2...!


Sotong goreng tepung saya!!! Udang goreng tepung tu sumenya En. Saufi hentam..... hu hu hu..mencikkk!


Ni gambar sebelum En. Saufi balik umah...menyampah sangat bila disuruh amik gambar...mesti nak buat muka cipan....ergh!


Kasut sekolah pemberian En. Saufi.... Beg sekolah lupa nak amik gambar.... Botol air sekolah pun dapat....weeee!


Bantal untuk anak2 sedara En. Saufi...harap2 la sempat nak ngepos ni....huwarghhh!!!

Letih2!!!

Lab report CRE da siap...

Assignment SEM da siap...

Tinggal nak buat tutorial MEB plak...

Lab report PCI masih menunggu untuk disiapkan...

Bahasa Jepun lom lagi ngafal ni....huwargh!!

Tido2!! Mencikkkkkk!

No comments: