Pages

Sunday

Twilight: Breaking Dawn [Part 1]

Sangat best sangat malam tadi. Jam 10 malam saya dan Wani (rumet saya) heading to Berjaya Megamall, Kuantan untuk menyaksikan tayangan Twilight. Ya. Agak terlambat sket tengok movie tu. Ini adalah di atas sebab2 yang tak dapat dielakkan.


Komen saya:

Movie kali ni sangat best! Romantik! Sweet! Sumpah saya tak tipu. Cite ni bes sangat sampai saya termimpi En. Saufi menjadi tersangat romantik sama macam si Edward Cullen! Tapi, apa yang En. Saufi buat sampai romantik sangat tu kan?? Ha ha ha. Dia kasi saya makan cheese banyak2. Oh ya! Saya sememangnya peminat tegar apa jenis cheese! Sebab tu pizza hut keluaran baru ni saya tak terlepas untuk menikmati.

Ok.

Please. Berbalik pada cite Twilight ni, tak mustahil bagi saya untuk menonton bagi kali yang kedua, ketiga, keempat, kelima, keenam, ketujuh dan kelapan kali. Mungkin lebih dari tu saya akan tengok. Dapatlah Edward Cullen tu belikan darah untuk Bella pasni hasil kutipan yang bakal saya sumbangkan. Ha ha ha. Apa yang saya boleh simpul-matikan ialah...babes out there shud watch dis....and for the dudes, please bring ur girl to watch dis movie. Confirm anda bakal merasai scene keromantikan sendirian berhad dalam wayang....ha ha ha....


No comments: