Pages

Saturday

Abe In His Big Day....


Tahniah kepada abe angkatku dan juga isteri yang beliau kini boleh angkat2kan, Kak Waina di atas pernikahan korang berdua....

Sesungguhnya Kak Waina sangat cantik dengan busana pengantin dan abe pulak kelihatan manis sekali dipandang....kasi kaki tu rapat2 lagi eaa..kepit jangan tak kepit abe uiiiii.....

Teringat kisah  di universiti....abe ni la yang ngajo ambo make budu ni...make aye cicoh budu...sampai loni ambo buleh kecek kelate nge lancar sekali..... Masa burpday saya yang ke bape tah...abe ni g belikan fevret cake saya from Secret Recipes..... And then ada drama swasta pule....si songkok tinggi jelessss.... kesian ke abe ni....

Siyes...saya takde abang kandung...dan abe ni la yang saya anggap macam abg kandung saya sendiri..... Tapi disebabkan oleh si songkok tinggi tu...saya telah jarang berjumpa abe....

Tapi skang alhamdulillah...En. Saufi tak kisah pon....sebab En. Saufi kan Man U fan....so...cool la kan... tak la terlalu gelabah.....hi hi hi...

Abe!!! Cepat2 kan dapat babies yang cute2 macam Kak Waina tau! Kalau macam abe....dok dalam perut sampai mapos pon takpe....ha ha ha...gurau2 jek ye abe.... Kalau honeymoon tu....jangan la plak lupakan souvenir utk kawe nih.....

2 comments:

abu said...

ambe xkisoh pong... haha

Amirah said...

hi hi hi...ye la abubu....