Pages

Friday

Gedik Nak Tayang Jugak!


Saja jek nak berkongsi gambar2 yang saya gedik2 amik ni masa ondaway nak balik Kuantan.... Muka nampak happy...tapi dalam hati xde sape pon yang tau betapa sedihnya saya meninggalkan Lumut tercinta~!

Almaklumlah...tempat saya tu nanti da macam bandaraya Ipoh... Sekarang ni complete da...semuanya da ada.... Yang masih dalam pembinaan ialah Jusco, One Town Mall, Billion besar macam mall sebab kat dalam dia nanti ada GSC....dan macam2 lagi... Sekarang ni da ada The Store, Tesco, Giant dan Billion kecik jek....tapi kalau para Navy gaji, memang sesak da Manjung... Manjung-Sitiawan-Lumut saya kira tu mcm satu kawasan saja...sebab memang dekat2 semuanya...tak sampai 10 minit perjalanan pon dari rumah....



Kelakar gila muka ni...macam innocent gila! Ha ha ha.... Gambar ni konon2 nak kish uncit saya la kan....Wekkk!


Bibirku merah bak delima..tapi merekah bak tanah yang ketandusan ayorrrr!! Hak hak hak!


Tengok la barang2 saya dan Didi.... Sangat2 perempuan bukan!


Heeeeee~!


Tengoklah muka Didi tu.... Saya drive dari rumah sampai Genting Sempah.... Didi pulak drive dari Genting Sempah sampai UMP.... Pastu kitorang drive pergi ke Kuantan jalan2 carik kipas....


Ni sosej yang kitorg makan masa dinner kelmarin... Cheeseeeeeeeeeeeeeeee!!!

No comments: