Pages

Sunday

Menghadiri Kenduri Kawin Piji~! [Botak yang Terhina Turut Hadir]

Suasana pada hari semalam....sangat meriah bila semuanya berkumpul....tapi ada najis juga di situ.....busuk gila.....spoil my day!


Our batch~! Muka masing2 innocent....tyme ni saya masih berkawan dengan budak tu...nasib baik la amik gambar berjauhan....ha ha ha...so, I can keep this picha in my blog.... Cuba teka mana saya?? Hi hi hi....

Jom layan gambar2 lain....saya main download jek sape2 punya gambar....almaklumlah...tak bawak kamera.....

Tak tau la nape si Zahrul ni amik gambar ni.....tapi saya nak gtau keadaan dalam gambar ni.... Saya memang tak beralih dari bersembang dengan Yana kerana kitorang sedang meluat dengan perangai musuh2 bawah selimut.... masing2 bawak muka yang setebal kulit alligator ke majlis tu....dan untuk pengetahuan....ada salah seorang daripada mereka ni berkali2 tebalnya kulit muka dari alligator.... dan ini merupakan majlis perkahwinan ex-bf dia....! Ex-bf yang dia pernah hina.... then boleh plak la kan perasan yg ex-bf dia xdpt lupakan dia..sebab tu ajak by mulut....kitorg sume dapat invitation card.... ha ha ha....and my blog was being stalked by dis bitch since at least 3 years ago.....lepas stalk all my new entry...dat bitch spread all of my bad things....saya sendiri tak tau apa masalah dia....

Since saya da lama tak update kisah2 from dis batch....that bitch rupa2nya always get fighting with her roomates....every year.... i think she has mental disoder la... pernah satu tahun tu...rumet dia gunting2 baju dia sebab tak tahan dengan sikap dia.....so...cuba bayangkan mcm mana perangai dia.... damn psiko!

In my expectation, she will stalk my new entry as usual.........hi hi hi....

Sumpah guys! I never talk about her to my other friends....and berniat sgt mahu memaafkan dia dan kembali pada masa dahulu...but when I know what she was did to me.... I'll never forgive her.... Never.... Until she's dead.... bukan saya jek...Didi pon dia drag sekali..... OMG kan! Apa kena mengena Didi dalam hal ni pon saya tak tau....

Rasa sedih...menyesal bila dapat berkenalan dengan manusia yang bertopengkan syaitonnn ni.... Dia ngan her family sama jek perangai.... sampaikan ada budak yang kuat agama pon tak tahan dengan layanan family dia.....

Terlalu banyak cerita dia yg saya dgr dari mulut kawan2 saya.....letih sangat nak bayangkan how bad she is....


 Before that bitch's group arrived....normal situation....malah lagi bahagia kot....walaupun cuaca sangat panas....hi hi hi....
I don't know what to say about this picture.....hi hi hi..tapi that orange juice sangat2 manis....menggigil Ain minum....tu la bahana mencuri air dari meja pengantin....hi hi hi....

Terimbas kembali memori menjual nasi lemak bersama2 dengan Yana, Zara and saya.... Semoga persahabatan kita tak terputus dek mulut2 bitches tu.... Masing2 ada akal...boleh tentukan mana yang baik dan mana yang buruk..... Pengalaman pon pernah mengajar kita to evaluate that bitches....











Lepas balik dari Ceneh, Terengganu, memang tak sah la kalau tak melantak kopok lekor ngan satar....hi hi hi....dan nama kedai ni KEDAI AZIZ SATAR! Tak leh blah.....ha ha ha...mentang2 la nama bapak Aziz tu Satar...kedai tu plak jual satar....LoL!~

On the way balik UMP, memang bahagia gila....gelagat2 kawan2 sangat membahagiakan..... Gelak jek sepanjang perjalanan..... Thank you semua for being my friends..... xoxo!

Stalk jangan tak stalk!!! (Pesanan kepada bitch berkepala botak!)


No comments: