Pages

Monday

Ngedate Bersama2 En. Saufi~!

Sekejap jek da hari Isnin... Weekdays ni rasa macam cepat jek berlalu tau... En. Saufi datang pon dirasakan sangat2 la sekejap... Macam sekelip mata jek dia da balik Puchong.... Semalam da tahan rasa sebak ni.... Tapi nak buat macam mana kan.... Dalam sebak2 tu pon sempat juga saya siapkan 2 bijik esaimen.... Hi hi hi....

Macam biasa la kan....bila da orang tersayang datang jumpa kita...wajib la diceritakan kat belog ni..... Itu la fungsi blog saya.... Hi hi hi....

En. Saufi sampai sini hari Jumaat malam.... Dalam pukul 11.30 malam.... Lepas amik dia jek..saya bawa rumet2 sekali sebab En. Saufi nak belanja makan seafood kat Tanjung Lumpur.... Luckily, ada 1 kedai makan yang tak tutup lagi.... Rezeki kedai tu la kan.... Banyak gila En. Saufi order... Sotong goreng tepung membukit.... Pastu ikan pari besar gila... Lauk lain2 jangan cite la... Memang banyak bangat... Tak habis then tapau untuk kawan2 En. Saufi...

Pastu dalam pukul 1 lebih kitorang blah dari kedai dengan perut yang sudah buncit... Siyes, kitorg tak makan dari tghari... Hi hi hi.... Tetiba saya ngan Wani terasa macam nak terkucil.... So, kitorang berhenti la kat Benteng... dan saya baru perasan yang nama lain bagi Benteng ialah Taman Espelanade... Kecikkkkk jek tulisannya.... Kalau kat Lumut....Taman Espelanade memang femes dan cantik.... Kuantan ni...no komeng! Ok2....berbalik pada cerita kami di tandas.... Tah macam mana kan...maybe pundi kencing Wani terlalu penuh.....sampai dia sendiri tak perasan yang henfon dia masuk ke dalam lobang toilet tu... Kalau jamban duduk takpe...ni jamban cangkung....dalam gila terowong taik dalam tu...yek! Memang takleh nak amik la da.....flush out~!

So, kami semua pulang dengan kehampaan dalam kekenyangan.... tido~!

Esoknya, macam biasalah bila saya ngedate ngan En.Saufi....tengok wayang pastu makan...pastu tengok wayang lagi...pastu makan lagi..... pastu abiskan voucher buku 1 Malaysia.... Mula2 tengok cite Adnan Sempit 2....so so la cite dia...lawak dia agak over...bagi saya...tk berapa nak kelakar....senang cite...tak best langsung! Pastu g tengok Ghost Rider..haaa...cite ni best....tapi ada kisah lain la plak kan...da jadik Ghost Driver da....LoL~!

Lusanya, hari yang sangat menyedihkan kerana lagi beberapa jam nak berpisah beribu batu.... Macam biasa jugak...kitorang pergi makan2...pastu g buat facial treatment....Jeles tau bila amoi yang buatkan facial treatment untuk En. Saufi tu melaram sexy2... Bencikkk!!! Pasni biar saya jek yang buatkan facial treatment untuk dia....senang cite!

Paling best....kitorang tak pasan yang depan kitorang adalah Scha Al-Yahya.... Siyes...kitorang mana layan artist2 ni....tak main la kan... Ha ha ha.....Orang lain duk sibuk bergambar ngan mereka.... kitorg pulak siap kene snap gambar candid lagi tau....OMG! Hi hi hi....

Nak share gambar...tapi semalam jek kitorang ada gambar.... itupun kelakar.... En. Saufi la....macam apa tah...nak majuk2 bila muka dia dapat separuh jek masuk...mencik jek....

















Trivia :    Selama perjumpaan kitorang, kitorang secara kebetulan pakai baju sama kaler 1st hitam, 2nd biru and 3rd ijau askar...... Tanpa dirancang ok.... hi hi hi...

No comments: