Pages

Friday

Hari ni da hari Jumaat.... Esok Sabtu.... Lusa???


Hari ni da hari Jumaat.... Esok Sabtu.... Lusa Ahad.... Huargh! Kena balik UMP sudah..... Maka akan bermula la kehidupan saya sebagai seorang pelajar yang gigih....

Isnin dan Selasa ada test.... Heat Transfer dan Numerical Methods & Optimization.....

Pastu ada 2 assignment...malas nak install software Matlab.... hua hua hua....

Takpe2...engineer memang da biasa buat kerja2 last minute nih..... Small matter....hi hi hi....

Kalau tak hari Isnin ni ayah nak ubatkan saya dan Didi.... Pssst...upacara menghapuskan saka!! Yesss...saya selalu diganggu.... Didi pon selalu rasa sakit2 kat ibu jari dia..... Kezen2 semua dah berubat.... Kitorang jek belum lagi.....

Jangan benda tu mengamuk tyme saya tengah jawab test sudah la..... I need to score this semester... Jangan buat pasal yek jin2 sekalian...tunggu saya da habis berperang baru boleh ganggu.... hi hi hi....




Perasan tak apa yang dia pakai kat leher tu??? Ni baru betul dengan gelaran The Little Monster!!


No comments: