Pages

Monday

Ayah dan Mama Bercuti di Fraser Hill~!


 Assalamualaikum belog,

Pertama2 sekali saya nak bagitahu, hari ini saya tak dapat melakukan aktiviti fizikal seperti biasa. Tapi, saya akan usahakan pada esok hari.

Comel tak couple kat atas ni? Mesti la comel... My proud parents.

Ayah and Mama spent time kat Fraser Hill last weekend. Biasalah ayah tu. Kalau holiday mesti nak berkayuh. Mama escort saja la.

Sebenarnya saya betul2 rindukan mereka. Bukan sebab apa, saya rindukan pada mee bandung dari air tangan Mama dan Ayah. Yes! Mereka suka bergabung tenaga dalam membuat mee bandung. Kitorang adik beradik sangat suka kalau mereka di dapur kerana dapat makan sedap2 and dapat duduk goyang2 kaki dan bontot depan tv. Ha ha ha.

Jadual pemakanan saya pada hari ini adalah:

- Breakfast : 4 tbs oat with some raisins
- Lunch : Spinach, egg omelette and 'tempe'
- Dinner @ 7.00 pm : Chicken chop

Dinner agak berat sebab hari ini terlalu banyak kerja dan agak stress dengan beberapa projek yang masih dalam kebuntuan untuk disiapkan. Ok. Snack malam ni kena minum green tea sahaja. Tak boleh lebih2. Jam 9.00 malam ini saya ada discussion dan mungkin saya akan habiskan discussion dalam jam 10.00 malam. Ya. Saya tak berapa suka buat discussion lama2 lagi2 kalau discussion tu penuh dengan borak2 kosong. Pantang saya.

Ok la. Teruskan diet sihat anda.

"You Are What You Eat~!"p/s: maaf sekiranya gambar di atas terdapat unsur2 yang boleh memberi kesan kepada para ibu2 mengandung ye.

No comments: