Pages

Sunday

Rezeki Dari Allah...Alhamdulillah~!

Assalamualaikum belog~!

Saya saja nak tayangkan sarapan En.Saufi semalam. Potato wedges with Japanese mayo dipped in Jalapeno cheese~! Sounds sooooooo yummy kan? Mustilah....kalau dah namanya dihidangkan dari orang tersayang....apa jek yang tak sedap? Batu ngan kayu pun sanggup ditelan....hi hi hi..melampau sungguh da perumpaan tu.....LoL~!


Kentang ni saya angkut dari Giant jek....pilih yang pick n mix tu jek..... Japanese mayo pun dari Giant brand Kewpie kalau tak silap....botol dia lembik2 tu...senang nak picit2...hi hi hi....selalunya kita dapat rasa mayo ni kat takoyaki or okonomiyaki kat Sushi King tu.....


Jalapeno cheese ni saya beli sekilo...time tu harga dia RM50.00/kilogram....tapi sekarang ni dah boleh dapat dengan harga RM30.00/kilogram sahaja..... 



Ni kain ela untuk raya yang berjaya saya dan En.Saufi angkut dari Kamdar..... Of course la dia yang bayar sumenya.....almaklumlah...orang da naik gaji...hi hi hi....Alhamdulillah...rezeki Allah~! Semoga dia beroleh lebih banyak kejayaan di dunia dan di akhirat...... Aminnn....

Hokkay la...baju raya da beli...puasa ganti belum habis lagi...tinggal lagi sehari jek ni....kantoiii! hi hi hi...jangan risau..esok memang da berniat da nak puasa nih....nak meneutralkan balik kandungan dalam perut nih.....huh! Tak sanggup da membayangkan berapa banyak anasir2 jahat yang telah ditelan.......takottt!


No comments: